Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

НОВИЙ ПРОДУКТ ВІД BTL: Тракційний АПАРАТ BTL-6000 Traction

4 січня 2020 р

BTL_Blog_Article_3_banner_(960x600px)_EN100

 

BTL представляє тракційну терапію, терапевтичний метод полегшення болю шляхом витягування і вирівнювання хребта. Витягування хребта випрямляє хребет і допомагає поліпшити здатність організму до самовідновлення. Крім лікування хребта і шиї, тракція також використовується при лікуванні переломів, але її основна функція - полегшення болю в шийному чи поперековому відділі хребта.

Апарат BTL-6000 Traction призначений для лікування захворювань опорно-рухового апарату, таких як протрузія міжхребцевого диска, остеохондроз, дегенеративне захворювання суглобів, дискогенна біль, фасеточний синдром, міжхребцева грижа, гіпомобільність, біль в суглобах, грижа міжхребцевого диска, радикуліт, м'язові спазми і ураження спинного мозку.

Як це працює? Пацієнти розташовуються на декомпресійній кушетці, яка ковзає і чинить тиск на цільові області. В результаті витягування хребта досягається полегшення болю, правильне вирівнювання хребта і декомпресію суглобів. Витягування хребта розтягує м'язи і кістки спини для боротьби з дією сили тяжіння. При правильному проведенні це може значно поліпшити те, як люди рухаються і відчувають себе протягом дня.

Терапія приємна для пацієнта завдяки зручному проведенню і наперед заданим протоколам, інноваційній системі ременів і розширених налаштувань параметрів в залежності від діагнозу. Ознайомтеся з усіма технічними характеристиками продукту тут: www.btl.ua/traction.

За допомогою інших методів фізіотерапії багато людей досягають великих успіхів у витягненні хребта. Лікування зменшує біль, і тіло стає більш здатним до самовідновлення. Деяким людям потрібна терапія витягування хребта тільки на короткий період часу. Іншим вона потрібна протягом усього життя.