Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

Red Dot Design Award 2014

 

Компанія BTL отримала одну з найавторитетніших нагород у світі за розробку дизайна апаратів естетичної медицини і фізіотерапії. Завдяки поєднанню революційних технологій з сучасним дизайном, апарати BTL по фізіотерапії BTL-4000 Premium і BTL-6000 High Intensity Laser (а також BTL-6000 SWT Topline і BTL-6000 Lymphastim Topline) переконали 40 членів жюрі і виграли відому нагороду Red Dot Product Design. 
Vanquish, Protégé Intima і Protégé Elite визнані успішними у портфоліо BTL Aesthetic.

Red-Dot-award_2014_v4_nd

RED DOT DESIGN AWARD
Red Dot Design Award - нагорода в області дизайна, що присуджується європейським інститутом Design Zentrum Nordhein Westfalen, що знаходиться в м. Есен (Німеччина). Щорічно, починаючи з 1955 року, спеціально відібране жюрі оголошує найкращі роботи по 3 категоріям дизайна: Дизайн продукції, Дизайн агенцій, Дизайн концепції. Переможці оголошуються на урочистій церемонії нагородження, і кращі роботи, відмічені нагородою, виставляються в Музеї дизайна Red Dot - у колишньому гірничовидобувному комплексі «Цольферейн» в Есені.

BTL
Компанія BTL заснована в 1993 році. На сьогоднішній день BTL є одним з основних світових виробників медичного і естетичного обладнання. Наша компанія спеціалізується на трьох основних сегментах ринку: фізіотерапія, кардіологія і естетична медицина.
Продукція BTL для фізіотерапії представлена апаратами електротерапії, магнітотерапії, лазерної і ультразвукової терапій. Нашими останніми розробками є апарати ударно-хвильової терапії, діатермії, а також обладнання для гідротерапії.
Естетична медицина BTL пропонує інноваційні технології по скороченню жирових відкладень, підтяжці шкіри, а також методи скорочення зморшок.

АПАРАТИ ФІЗІОТЕРАПІЇ, ВІДМІЧЕНІ НАГОРОДОЮ
BTL-4000 PREMIUM - апарат для електротерапії, ультразвукової і лазерної терапій. BTL-6000 High Intensity Laser (високоінтенсивне лазерне випромінювання) - революційна технологія, що базується на доведених принципах терапії низькоінтенсивного лазерного випромінювання (LLLT). Глибоке проникнення завдяки високій потужності до 12 Вт дозволяє лікувати будь-який біль.

Press Release

АПАРАТИ ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ, ВІДМІЧЕНІ НАГОРОДОЮ
Новий апарат PROTÉGÉ ELITE забезпечує стійке скорочення кількості зморшок і омолодження шкіри. PROTÉGE INTIMA - перша система для безопераційної, неінвазивної лабіопластики і підвищення сексуального задоволення. VANQUISH - революційна безконтактна селективна РЧ™ технологія для неінвазивної корекції фігури і усунення жирових відкладень. Безболісна процедура і неперевершені відгуки пацієнтів після процедури VANQUISH задовільняють вимогам сучасної клінічної практики.

Press Release