Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

BTL на конгресі ESPRM 2016, Португалія

Компанія BTL прийняла участь у 20му ювілейному конгресі Європейської Спільноти Фізіотерапії та реабілітації. В рамках конгресу, команда компанії BTL представила стенд, що презентував як нові, так і вже відомі технології і продемонструвала терапії для відвідувачів.

ESPRM_thanks_therapy1
ESPRM_thanks_therapy2

На протязі конгресу були представлені ряд науково-дослідних та клінічних досліджень, серед них - презентація та семінар професорів Elena Illeva MD. та Efthimios Kouloulas MD. про переваги Ударно-Хвильової терапії BTL. В своїй презентації на тему „Ударно-хвильова терапія у фізіотерапії та реабілітації“, Dr. Kouloulas і Prof. Illeva звернули увагу на швидкі знеболюючий і протизапальний ефекти ударно-хвильової терапії та показали ці переваги на прикладі ліктьового епікондиліта, включаючи клінічні випадки, і наглядно продемонстрували проведення терапії на всіх бажаючих учасниках ESPRM.


Ми вдячні Вам за відвідування нашого стенду на Конгресі ESPRM в Лісабоні, Португалія.  Слідкуйте за нашими подіями і приєднуйтесь до нас на наступних заходах.