Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

ПЕРШИЙ В ЄВРОПІ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ, ЯКІ ПЕРЕНЕСЛИ COVID-19

16 грудня 2020 р

BTL_Blog_Article-2-banner_EN100_small1

 

Більшість людей, які заразилися коронавірусом (COVID-19), одужують. Але приблизно У 10-15% хвороба протікатиме у важкій формі, а ще у 5% - у дуже важкій. При важкому протіканні COVID-19 люди страждають від низького вмісту кисню в крові. У пацієнтів з утрудненим через вірус диханням погіршується робота легенів – вони не можуть нормально доставляти кисень до основних органів організму.

Легенева реабілітація – це найкращий результат для людей зі зниженою дихальною здатністю. Перший європейський реабілітаційний центр для пацієнтів, які перенесли COVID-19, був відкритий у Польщі та використовує технологію БТЛ Суперіндуктивної Системи.

«Мої колеги з Міністерства охорони здоров’я та Міністерства внутрішніх справ сказали мені, що він перший в Європі, але я вважаю за краще сказати, що це один з перших реабілітаційних центрів у Європі», - каже прем'єр-міністр Матеуш Моравецький.

«В рамках проекту буде проводитись реабілітація дихальної системи після перенесеного COVID-19, що повністю зменшить наслідки захворювання та поліпшить якість функціонування організму пацієнта після одужання», - каже член Магістрату.

У медичному закладі 60 ліжок, він оснащений легеневою технологією БТЛ: Суперіндуктивною системою – передовою технологією, що використовує електромагнітне поле високої інтенсивності, індукуючи інтенсивне, але м'яке скорочення дихальних м'язів. Метою легеневої реабілітації за допомогою Суперіндуктивна система є зміцнення діафрагми, міжреберних м’язів та покращення кровообігу в грудній області.

Інноваційна програма центру передбачає 3-тижневе перебування для реабілітаційних вправ. Пані Івона Риндак – одна з перших пацієнтів, які пройшли пілотну реабілітаційну програму після одужання від COVID-19; ви можете дізнатись про її досвід із відео нижче: