Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

Новий сайт для Високоінтенсивної лазерної терапії надає всю інформацію, що може бути Вам корисною

Ще один інформативний сайт в продовження успішної серії сайтів BTL для Ударно-хвильової терапії і Направленої контактної діатермії - сайт Високоінтенсивної лазерної терапії.

www.high-intensity-laser.com

Новий сайт для Високоінтенсивної лазерної терапії містить єдиний у своєму роді калькулятор, що дозволяє побачити різницю між високо- та низькоінтенсивною лазерною терапією BTL. Калькулятор дозволяє Вам розрахувати різні значення дозування, площі і потужності для обох терапій та порівняти час, необхідний на проведення терапій. 

Крім цієї унікальної особливості сайту, на головній сторінці представлені основні моменти терапії, включаючи наукові дослідження і посилання та відгуки від шановних лікарів та терапевтів. 

Не забудьте переглянути інформацію про Лазер Високої Інтенсивності, всі показання щодо лікування ним та відео, що можуть направляти Вас у проведенні терапії, детальне пояснення принципу механізму дії а також аналгезії та біостимуляції в медичних ефектах

У випадку, якщо Ви бажаєте отримати ще більше інформації про Лазер Високої Інтенсивності  BTL, заповніть Контактну Форму. Ми не залишимо без відповіді жодне Ваше запитання.

Для завантаження технічної специфікації, каталогу чи інших матеріалів, перейдіть по посиланню: http://www.btl.ua/products-high-intensity-laser

HIL_microsite_printscreen_5-3_tc