Ukrainian, Ukraine Русский +3 804 4490 5414
Приєднуйтесь до нас у:

СЕРІЯ BTL-4000 SMART І PREMIUM ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТ
ВІДПОВІДНОСТІ FDA

Серія апаратів BTL-4000 Smart & Premium для електротерапії, ультразвукової терапії і лазерної терапії отримала сертифікат відповідності FDA. Дана унікальна терапевтична система знаходить застосування, в основному, при лікуванні болю скелетно-м​’язової системи і розладів, що спричинюють цей біль. Терапія застосовується на всіх стадіях, від гострої до хронічної і сприяє значному прискоренню процесу одужання. 

Найважливішим досягненням даної серії апаратів BTL стала можливість проведення ультразвукової терапії без оператора, що стало можливим завдяки унікальній технології Обертового Поля, реалізованій у новому ультразвуковому аплікаторі HandsFree Sono®. Процесор контролює переключення між кристалами аплікатора, симулюючи рух руки оператора, рівномірно розподілюючи необхідну дозу на зону, що обробляється.

Сертифікат відповідності FDA доводить, що апарати BTL-4000 Smart і Premium – це невід’ємний компонент ефективного лікування розладів скелетно- м​’язової  системи. Інноваційний підхід до терапії – це найважливіша частина прогресу в області розробки і виробництва медичного обладнання.

BTL-4000_Premium_unit_top_image_2-3-tc